Badrumsrenovering Mölndal

Vastra Gothenburg Consulting Solution – badrumsrenovering Mölndal

Vastra Gothenburg Consulting Solution erbjuder badrumsrenovering i Mölndal. Med fokus på hög kvalitet, hållbarhet och kundnöjdhet levererar vi skräddarsydda lösningar som överträffar förväntningarna. Hör av dig redan i dag!

Förverkliga dina byggdrömmar med oss

Vastra Gothenburg Consulting Solution är ett etablerat byggföretag som erbjuder högkvalitativa och hållbara lösningar för både privatpersoner och företag i Göteborg och dess omnejd. Vi ger våra kunder bygg- och renoveringslösningar med fokus på kvalitet och kundnöjdhet. Vårt dedikerade team är vi hjälpa dig med ditt nästa projekt!

Badrumsrenovering Mölndal

Små & stora uppdrag

Oavsett om det handlar om en enkel badrumsrenovering eller en omfattande nyproduktion, tar vi oss an alla projekt med samma engagemang. Vi sätter alltid vårt fulla fokus på att leverera resultat som överträffar förväntningarna.

Alltid nöjda kunder

Vår högsta prioritet är att säkerställa att varje kund blir helt nöjd. Vi strävar efter att överträffa förväntningarna och skapa långsiktiga relationer med våra kunder genom att leverera högkvalitativa resultat och en service utöver det vanliga.

Allt inom Bygg

Vi på Vastra Gothenburg Consulting Solution arbetar dedikerat för att leverera högkvalitativa bygg- och renoveringstjänster. Med fokus på detaljer och kundens önskemål, strävar vi efter att skapa hållbara och vackra hem som överträffar förväntningar.

Badrumsrenovering Mölndal

Badrumsrenovering Mölndal

Från mindre uppfräschningar till totala renoveringar, vi förvandlar ditt badrum till en funktionell och elegant plats. Vi tar hand om allt från start till slut, från golv till tak.

Nyproduktion

 Med vår erfarenhet och expertis tar vi ditt drömhem från ritning till verklighet. Med noggrannhet och precision förverkligar vi dina drömmars hem.

Tillbyggnader

Skapa mer utrymme och funktionalitet i ditt hem med våra tillbyggnadstjänster. Vi arbetar med dig för att skapa skräddarsydda lösningar som passar dina behov och önskemål.

Murare

Vi erbjuder expertmurning för både inomhus- och utomhusprojekt. Våra kunniga murare hanterar allt från mindre reparationer till större projekt med skicklighet och precision.

Kakel & Klinkers

Låt oss skapa vackra och slitstarka ytor i ditt hem med kakel och klinkers. Vi installerar kakel och klinkers i framför allt kök och badrum men även övriga rum.

Vastra Gothenburg consulting solution
0709 98 43 20
PRYTZGATAN 27, 431 31 Mölndal

Badrumsrenovering Mölndal

Vastra Gothenburg Consulting Solution är ditt pålitliga val för bygg- och renoveringsprojekt i Göteborg. Med fokus på kvalitet och kundnöjdhet, strävar vi efter att skapa hållbara och vackra hem för våra kunder.